ERA Contour en SSW ondertekenen turn key overeenkomst

Dinsdag 25 juni ondertekenden ERA Contour en Woonstichting SSW een turn key overeenkomst voor 33 duurzame sociale huurwoningen in het nieuwbouwproject Hof van Bilthoven. Hiermee is vastgelegd dat ERA Contour de huurwoningen gebruiksklaar oplevert aan SSW.

Hof van Bilthoven bestaat uit drie afzonderlijke velden met ieder hun eigen karakter. Het eerste veld bevat 23 sociale huurwoningen. Veld twee krijgt tien sociale huurwoningen, met een privéparkeerplaats. De huurwoningen worden in het derde kwartaal van 2019 via WoningNet aangeboden door SSW. In veld twee en veld drie bouwt ERA Contour ook koopwoningen, de verkoop hiervan gaat via Burgersdijk Makelaars.

Duurzaam
In juli start de bouw, en beginnen we met de bronboringen voor de bodemwarmtepompen. De woningen krijgen individueel een eigen warmtepomp en worden voorzien van zonnepanelen met warmteterugwinsysteem.

De ondertekening
Hof van Bilthoven is een ontwikkeling van ERA Contour. Naar verwachting zullen de eerste huurwoningen voor de zomer van 2020 gebruiksklaar worden opgeleverd.
Aanwezig bij de turn key ondertekening waren Job van Zomeren, directeur ERA Contour, Jessie Bekkers – van Rooij,  directeur-bestuurder Woonstichting SSW, Emile Driesen, projectontwikkelaar bij ERA Contour en Ronald Hofstede, projectleider Vastgoed bij SSW.

© Copyright All Rights Reserved - Woonstichting SSW